Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/d/5/healeysweden.com/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/d/5/healeysweden.com/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc:27) in /customers/9/d/5/healeysweden.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/d/5/healeysweden.com/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc:27) in /customers/9/d/5/healeysweden.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Portfolio Archive - Austin-Healey Club of Sweden
 

Varning för falska Blocketannonser!

Flera av våra medlemmar ha på senaste tiden drabbats av falska annonser, där deras fordon, med bild och allt, bjuds ut till försäljning. Ofta till så löjligt låga priser att ingen borde ta dem på allvar. Men folk ringer och mejlar, tänker väl ungefär ”jaha, sista idioten är inte född än!”.

Nu senast var de Helen Elmgren, och hon hanterade det helt rätt, jag citerar: ”Väl hemma var annonsen redan borttagen men jag mejlade Blocket som svarade ganska snabbt och meddelade att det var borttaget och undrade om jag ville polisanmäla. Det ville jag och polisen var förvånansvärt vänliga och tog sig tid med mig och upprättade en anmälan som kommer att skickas till mig med posten”.

Gör så här om du drabbas:

Gå längst ner på Blocketsidan, tryck på Kundsäkerhet, så kommer du till ett kontaktformulär. Eller testa direkt på länken nedan:

https://blocket.zendesk.com/hc/sv/categories/360000069429