Regalia -nytt sortiment och system för beställning!

Nytt REGALIA SORTIMENT i internationellt samarbete!

AHCS har öppnat ett samarbete med Engelska Healey-klubbens regalialeverantör ”LOGO THAT POLO”. Målsättningen är att erbjuda ett bättre anpassat sortiment och förenkla vår hantering.

Sortimentet blir väsentligen bredare och håller bra kvalitet samt att vi får mycket förmånliga priser både på produkterna och brodyren tack vare bolagets specialisering och stora volymer. Storlekarna stämmer väl överens med vår svenska standard.

Portokostnaden blir högre men totalt får vi ett bättre pris än vad som gällt på de egenproducerade produkterna. Framöver kommer det att finnas ett antal produktprover vid våra träffar för att visa det nya jättefina sortimentet. Vi behåller de unika svenska produkterna så som vagnsmärken, dekaler med mera här i Sverige som ni beställer som vanligt.

Vid omgående beställning finns hopp (men ingen garanti!) för leverans före jul. 

Så här beställer ni av det nya sortimentet

1.Gå in på vår hemsida, klicka på Regalia.

2.Klicka på loggan ”Healey club Sweden” så kommer du till ”LOGO THAT POLO” i England, vår nya samarbetspartner.

3. Klicka på vår AHCS logo så kommer du till den svenska butiken med vår logo på produkterna.

4.Välj plagg/produkt och klicka i storlek, färg och välj vilken av våra två logos du vill ha samt om du dessutom vill ha ditt namn (”personalisation”) eller bilmodell etcetera broderat.

5. Lägg dina varor i den markerade kundvagnen ”Add to cart” vartefter.

6. Bestäm därefter betalningssätt via Pay Pal eller kredit/betalkort.

7. Tänk på att det tillkommer portokostnader. Som exempel: Jacka, fleece 204 SEK, pikétröja 180 SEK, mindre brev eller paket 60–88 SEK. Det lönar sig att beställa lite extra som kan hjälpa till att ”bära fraktkostnaden”.