Aktiviteter AHCS Highland Section våren 2024.

Aktiviteter Highland Section AHCS våren 2024.

1) Vår medlem, Henrik Dunge, har bjudit in oss till bryggeriet i Vimmerby, www.abro.se Sveriges äldsta familjeägda bryggeri.  Vi siktar på att göra besöket den 17 april med reservdag den 22a ifall det skulle bli helt förskräckligt väder. Vi kommer att få en rundtur i bryggeriet som då är i full gång och så äter vi lunch hos honom. Samling för oss på Höglandet hos Svanbergs i Eksjö på förmiddagen för gemensam färd till Vimmerby. Hoppas att flertalet av er kan följa med på detta. Kommer att bli en höjdare. Mejla mig på  highlandsection@healeysweden.com eller ring 079-333 81 75 snarast så kommer jag igen med mer detaljer och tider när vi närmar oss.

 2) Veteranträffarna i Huskvarna Folkets Park börjar den 8 maj och så rullar det på varje vecka fram till semesteruppehållet i juli. Tema Europeiska bilar är den 7 juni och Cabbar är den 26 juni. Ingen anmälan bara kom!

4) Götaström Classic går i år av stapeln den 2 juni på Vaggeryds Travbana. Första året var vi tre bilar och i fjol var vi fem bilar. Så nu får vi se till att slå rekord i år. Mer info här https://www.gotastrom.nu/g%C3%B6tastr%C3%B6m-classic-2024-46651786. Anmälan till mig så highlandsection@healeysweden.com  eller ring 079-333 81 75 så bokar jag plats.

 Reservera datumen i era kalendrar, ju fler ju roligare!

Skicka mig ett mail om du har tips om utflykter eller annat som vi skulle kunna klämma in under säsongen.

För Highland Section, Ulf Ölén

Aktiviteter Highland Section våren 2024