50-årsfesten återigen uppskjuten!

Med sorg i hjärtat tog styrelsen tillsammans med arrangemangsansvariga sent i går eftermiddag och ett enhälligt beslut att skjuta upp den planerade 50/51-årsfesten ytterligare en gång.

  • Vi kan inte med gott samvete under rådande ihärdiga pandemi gå ut med en inbjudan till ett arrangemang som enligt i dag – och troligen även i maj – gällande rekommendationer inte är tillåtet, säger ordförande Ulf Aggeryd. Känns tungt, men dessvärre nödvändigt, kanske framförallt med tanke på att många av klubbens medlemmar tillhör det som brukar kallas riskgrupperna.

 

Men festligheterna kvarstår i planen – men nu framskjutna till 2022, med förhoppningsvis samma upplägg som tidigare aviserats. Och dessutom förhoppningsvis ungefär motsvande helg, men som sagt året blir 2022!

  • Ska vi ha fest, ska det inte vara med distans och restriktioner utan kunna umgås på det sociala och kamratliga sätt som blivit standard i vår gladlynta och ständigt växande klubb, avslutar Ulf och övriga ledamöter nickar instämmande.

Håll koll på denna sida, det kommer mer info om årets ”vanliga” årsmöte senare. Planen är ett mindre arrangemang någon gång augusti-september.