Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

5 juni kl. 10:005 juli kl. 15:00

Götaström Classic Motor på Vaggeryds Travbana den 5 juni

När vi hämtat oss från vår jubileumsfest på Öland är det dags för träffen i Vaggeryd. Träffen arrangeras av Götaströms Fordonshistoriska Klubb (GFHK) och tidningen Classic Motor. Träffen har varit på gång de senaste åren men har fått ställas in av kända skäl men i år blir den av så nu ska vi försöka få ihop ett gäng från Healey klubben så att de får se hur ”riktiga” finbilar ska se ut.

Sammanhållande för Austin Healey Club Sweden är Ulf Ölén, 079-333 81 75 eller ulf@hagaberg.st.

Det krävs ingen formell anmälan med ring eller skicka ett e-mail till Ulf Ö före den 15e maj om du räknar med att komma. När vi ser vilka som kommer så ordnar vi samkörning till travbanan.

Preliminära tider:
Insläpp av entusiastfordon och besökare från klockan 07.00 på söndagen.
Entusiastfordon på travbanan, förare gratis, 100 kr per passagerare. Barn under 16 gratis.
Övriga besökare: Entré 100 kronor/person. Barn under 16 år gratis 
Officiell invigning av GCM klockan 10.00

GCM avslutas klockan 15.00

 Hitta till GCM:

Vaggeryds travbana ligger ett par hundra meter från E4:an mellan Jönköping och Värnamo. Från Jönköping – ta avfart 90, från Värnamo – ta avfart 89 och följ skyltningen.

Den som inte vill köra sitt entusiastfordon på motorvägen kan med fördel köra den betydligt lugnare Riksettan som går parallellt med E4:an.

 Information

Aktuell information publiceras på Götaströms Fordonshistoriska Klubbs hemsida, Classic Motors hemsida och på Facebooksidan Götaström Classic Motor: www.gotastrom.nu, www.classicmotor.se, eller på Facebook: www.facebook.com/gotastromclassicmotor

 Om arrangörerna: Götaströms Fordonshistoriska Klubb är en livaktig klubb med över 550 medlemmar. Klubben har sin hemvist i Vaggeryd och Skillingaryd och har tagit namnet Götaström från området mellan de båda orterna. Classic Motor är inte bara Nordens största veteranbilstidning utan också Sveriges äldsta, grundad 1969.

Detaljer

Start:
5 juni kl. 10:00
Slutar:
5 juli kl. 15:00
Webbplats:
www.gotastrom.nu

Arrangör

Ulf Ölén
Telefon:
079-333 81 75
E-post:
ulf@hagaberg.st.